A kérdésem azokhoz szól akik a Neumann János Szakközépiskolába járnak, mi a véleményetek az iskoláról?
Figyelt kérdés
Sikeresen felvételt nyertem a Neumannba, annyi a kérésem hogy meséljetek az iskoláról, tanárokról, tanítási módról stb.
Előlre is köszi mindenkinek.
14/L
2016. ápr. 20. 18:01
2/7 A kérdező kommentje:
Budapesti
2016. ápr. 24. 12:08
3/7 anonim válasza:
Én jelenleg kilencedik osztályba járok, erős suli... A tanárok nem szaroznak bevágják az 1-est seperc alatt:/
4/7 anonim válasza:
Engem is felvettek :) az 1 és a 3-ba jelentkeztem, de a 3-ba akartam menni és felvettek :)
Engem is érdekelne pár infó az iskoláról. Tényleg kivágják a bunkó parasztokat? :)
5/7 anonim válasza:
Az is válaszolhat, aki már végzett? :)
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, minden infóra szükségem van.
2016. jún. 27. 07:52
7/7 anonim válasza:
Szerintem kicsit elkéstem, de azért megírom. Én több éve végeztem a Neumannban, nyelvi előkészítőn és matek fakton. A képzés nagyon jó volt, az egyetemi mateknak nagyon jól megágyaztak, hasonlóan az informatikának. Igaz, sok szabadidőm nem volt, rengeteg házi és beadandó volt, de ez jól felkészített az egyetemre :) Az angol erős, az osztályunkból kevés kivétellel mindenki előrehozott érettségit tett, nyelvvizsgát szerzett. A jó jegyekért meg kellett küzdeni, de összességében nagyon örülök, hogy ott végeztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!