Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van ilyen okj-s képzés Pécsen?

Van ilyen okj-s képzés Pécsen?

Figyelt kérdés

Olyasmi képzést keresnék Pécsen mint ez: [link]

Lehetőleg ugyanilyen ár-időtartam arányban. Vagy valami hasonló művészeti OKJ-s képzést tudnátok ajánlani? Esetleg olyat ahol állatokkal kell foglalkozni?

A legjobb az lenne, ha csak néhány hónapból állna a képzés és nem lenne túl drága.

Ez pl. érdekel: [link]

Hasonlókat tudnátok mondani?

Tudom, sok az elvárás, de hátha tudtok nekem segíteni! :) Köszönöm előre is!

2016. ápr. 20. 01:20
 1/1 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy 20 éves vagyok, eddig 'csak' érettségim van. Később majd szeretnék egyetemre is menni, viszont 1-2 évig még dolgoznék és mellé szeretnék okj-val szakmákat szerezni! Érdekel ugye a művészet, az állatgondozás, a kisgyerekek.. Az se baj, ha -mint a fenti bébiszitter képzés- levelezőn van, a lényeg, hogy gyorsan el lehessen végezni, viszonylag olcsó legyen és persze Pécsen.
2016. ápr. 20. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!