Közszolgálati egyetem fizikai alkalmassági?
Én is. De én nem valószínű...
A sok bisz-basz miatt amiket követelnek, lehet, hogy inkább megyek inkább másik egyetemre bölcsésznek.
"A sok bisz-basz miatt amiket követelnek, lehet, hogy inkább megyek inkább másik egyetemre bölcsésznek."
Ha ez neked sok bisz-basz amit felvétel előtt kérnek akkor szerintem semmilyen egyetemre ne menj mert ki fogsz hullani... :)
# 5
Igen, ez nagyon sok. Csak ma húsz helyre kellett telefonálni, egyetlenegy papír miatt.
Az a bibi, hogy én a határ másik oldaláról akarok jelentkezni.
Felfoghatatlanul sok minden kell.
Egy idegen országból akarsz jelentkezni hiába beszélsz magyarul.
Én beszélek folyékonyan németül és Édesanyám Osztrák, De attól még marha nagy biztonsági kockázatot jelent az hogy ha én jelentkezni akarnék az ottani Rendőrségre vagy a Bundesheer-be...
Ugyanezen oknál fogva kell számodra ennyi cucc.
Ha ezt nem sikerül felfogni és ez neked sok, akkor bizony inkább egy civil egyetem való neked ha mindenáron Hunországban akarsz tanulni.
nekem 27.-én lesz az esemény, már várom. Szeretném letudni, az orvosi vizsgálatokat már befejeztem.
Ki hogy áll a felkészüléssel? Éppen hogy meglesz? vagy 100% hogy igen?
Kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!