Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pécsi Kodály gimi humán...

Pécsi Kodály gimi humán tagozatról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 11. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan gyenge..
2016. ápr. 11. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Meg tudod mondani, hogy miért? Esetleg ha van tapasztalatod elmondod milyen a légkör tanárok stb. ?
2016. ápr. 11. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem jó a minősége az oktatásnak, a diák-alapanyag nagy része gyenge (általánosban hármas tanulók, alap dolgokkal nincsenek tisztában). A légkör jó, a tanárok kedvesek, de még így is rettenetesen gyenge a humán tagozat. A nyelvi tagozatok jobbak.

Én is ide jártam, de egyszerűen annyira rossz volt, hogy eljöttem, mostmár a Deákba járok. Ez sem olyan erős gimi, de a Kodályt magasan veri.

Mennyire erős suliba akarsz menni?

2016. ápr. 12. 10:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodok ahoz, hogy erős legyen. Lehessen tanulni, de ne kelljen beleszakadni. Nem tudom mennyire ismered én most szent móros vagyok, az is nagyon gyenge.
2016. ápr. 12. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Ismerem a Szent Mórt, körülbelül azzal van egy szinten a Kodály.
2016. ápr. 12. 15:32
 6/7 anonim válasza:
A Kodály nem gyenge, csak annak aki szín ötös és mást se csinál csak tanul. Nem egy ismerősöm hagyta ott mert a tanárok bunkók és nem bírta a rohamot. Kérdezgess olyanokat akik oda járnak.
2016. júl. 13. 20:07
 7/7 anonim válasza:
A Szent Mórból jöttem át a kodályba. A szent mór iszonyatosan egy gyenge és undorító közösségű iskola. Semmi köze a kodályhoz.Kodályban nagyon jó tanárok vannak és nagyon jól tanítanak.
2016. júl. 25. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!