Altiszti Akadémia 2016?! /bővebben lenn! /
Sziasztok! E hét péntekén lesz az alkalmasságim, néhány kérdésre ha kaphatnék (normális) választ, azt nagyon megköszönném! Tehát elsődlegesen:
- Mennyi esély van a bejutásra, ha 300+ pont felett lesz a pontszámom (futás+fekvő+felülés), középfokú angol nyelvvizsgám van, és személygépkocsira jogosítványom is. Nagyon eltökélt vagyok hogy összejöjjön, remélem ezt majd látják pszichológián is, eü-től nem tartok. Beleszámolva hogy "x" embert felvesznek mindig a katonai középiskolákból is, mennyi eséllyel vehetnek fel?
- Olvastam az MH AA oldalán hogy a 3 hónapos alapkiképzésnél kilehet esni. Ez mit jelent pontosan? Újralehet próbálni később, vagy fel kell hagynod a katonasággal?
- Milyen erőnlétben, milyen mentalitással rendelkeznek az átlag jelentkezők? Értem én itt pl.: személyiségi vonások, melyek kihatnak a sikeres/sikertelen felvételijükre?
- Valaki nem tudja hogy a különböző félmeréseken amit csinálunk majd (erőnléti, pszicho, eü) melyiknek hány százalékos a kiesési arány? Magyarán hol buknak el az emberek a legtöbben, és miért?
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!