Bekerülhetek még?
1.) ugyse tudja senki megmondani - attol fugg, hogy az elotted levok kozul hanyat vettek fel szamukra jobb helyre. Errol meg max tippjeink lehetnek.
2.) ugyis kiderul majd
3.) addig meg ugyse tudsz mit csinalni a dologgal.
Egyetértek az előttem szólóval.
Április 24-én kiderül minden.
Javítanék: április 19-én megkapja a suli a felvettek listáját, amit a legtöbb suli felrakja a honlapra. Április 26-ig pedig postázhatják a tanulóknak (de általában április 26-ra már megkapod a levelet). Ne aggódj, addig már nincs sok idő, tényleg :))
Biosz szakra 2 évvel ezelőtt 37. (32 főt vettek fel), tavaly 39. (32 főt vettek fel) volt az utolsó bejutott a Radnótiba. Szerintem sajnos nem fogsz bekerülni, sajnálom :( Nagyon nagy a mezőny a Radnóti bioszra, általában mindenki elsőnek jelöli, aki odamegy, látod, csak 5-7 ember esett ki az ideiglenes rangsorból, hogy teljes legyen a 32 fős osztály. Ráadásul idén 2 fővel csökkentették a rangsorszámot.
Én azt mondom, majd lebbezzetek fel, kb. 2-3 gyerek még így kerül be, szerintem simán lehetne esélyed, annyival nem maradnál le. Szóval beszélj szülőkkel, hogy kéne majd ilyen levelet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!