Van olyan, aki nagyon későre hagyta a szakdogát és jó lett neki? Meg lehet írni egy hónap alatt?
Szerintem ha az itt toltott idodet a szakdolgozatodra forditanad, akkor annyival is elorebb jarnal.
Egyebkent mi az ertelme ennek a kerdesnek? Ha azt mondjak, hogy igen vagy nem, akkor valtozik valami? Vagy ha leirjak, hogy hulye voltal, hogy eddig halogattad?
Szerintem amugy nem, de ez persze szinttol (alap vagy mester), meg szaktol is boven fugg - tolunk pl. valamilyen szinten elvartak, hogy valami kis sajat eredmeny azert legyen benne. 4 het alatt ilyet ertelemszeruen nem lehet.
Hát én lehet gáz vagyok, de nagyjából 3 hét alatt befejeztem, a nulláról. Igaz volt már előtte egy évfolyamdolgozatom, de abból csak kb. 5-8 oldal volt használható.
3 hét alatt kutattam fel minden, a forrásaim 80%-a angol volt, vagyis emiatt lassabban is haladtam vele. Ausztriában fejeztem be egy nyári egyetemen, előtte napokig alig aludtam, és 50 oldalt kellett írni nekünk minimum. Persze nem lett az évszázad dolgozata, nem is voltam vele elégedett, de a védésen ötösre értékelték.
Aztán most...
Ha azt írják ide, hogy igen, akkor megcsinálod, hanem, akkor meg abbahagyod?
"Aztán most...
Ha azt írják ide, hogy igen, akkor megcsinálod, hanem, akkor meg abbahagyod?"
Természetesen nem. Ha azt írja mindenki, hogy lehetetlen, az semmit sem változtatott volna azon, hogy mindent megtegyek, hogy sikerüljön. És ha tudnám, hogy nem sikerül, akkor is megpróbálnám.
Kérdezte valaki, hogy miért tettem fel a kérdést. Igazából nem tudom, de mindenesetre jól estek a válaszaitok, köszönöm. Én magam úgy vélem, hogy a szakdoga akkor jó, ha 2-3 hónapos projekt legalább. Egy mentségem van: egyáltalán nem szeretem a szakomat, és már évek óta rágom magam azon, hogy mit keresek itt. Nem is igazán akarom a diplomát, és fogalmam sincs, mi lesz utána, ha megcsinálom. De ez már egy másik történet. Most már megcsinálom, lesz, ahogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!