Írnátok véleményt a Lovassy László Gimnáziumról?
Szia!
Én a Lovassyba járok, igaz, hogy matekra, nem angolra. Én azt mondanám, hogy nem érdemes angolra menni, főleg, ha a fent említett területekre akarsz továbbmenni, mert angolon kb. a nyelven kívül semmi értelmeset nem tanulnak, legalábbis nem olyan szinten, mint a többi szakon. Próbáld meg a matekot, ha nem vesznek fel akkor az általánost, onnan meg lehet faktra menni. Az orvosihoz ugye biosz kell, amit bioszfakton nagyon magas szinten tanítanak, egy kitűnő biológiatanárral. A közgazdasági pályához töri kell, amit szintén nagyon magas szinten oktatnak, nagyon jó töri tanárok vannak itt. Összegezve mindkét célhoz tökéletes a Lovassy, csak szerintem nem angol fakton, mert a nyelveket amúgy is, más szakokon is nagyon jól megtanítják.
Köszönöm a válaszod!
Nem az orvosi nekem az elsődleges cél, de az is érdekelne. Emellett még szóba jön nálam az újságírás valamint a marketing irányzat. Amihez fontos a nyelv, ugye? Az angol szakon kapok kellő tudást, mert az egyik célom a Corvinus vagy a BGE lenne. Az orvosit pedig lehet hanyagolom. A matekra sajnos biztosan nem vesznek fel, mert ott nagyon hátul vagyok.
Megkérdezhetem, hogy te hányadikos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!