Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet ilyet csinálni?

Lehet ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Rengeteget hiányoztam a tavalyi évben az iskolából és ezért megbuktam azonban szeretnék visszalépni. Lehetséges valahogy egy osztállyal feljebb kerülni?
2016. márc. 29. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
visszalépni és feljebb kerülni? légyszi magyarázd el mire vagy kíváncsi, mert nem értem
2016. márc. 29. 20:23
 2/9 A kérdező kommentje:
A kérdésből minden kiderül. Szeretnék feljebb lépni egy osztályt :D Mi olyan bonyolult ezen? :D
2016. márc. 29. 20:28
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
az hogy először visszalépést majd feljebblépést írsz.. a fogalmazásod az a bonyolult...A visszalépés azt jelenti hogy visszamaradsz az osztályban. a feljebblépés meg hogy haladsz a többiekkel...
2016. márc. 29. 20:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem a mostaniakkal akarok haladni hanem 1 évvel feljebb akarok kerülni :) Lényegében most 9-es vagyok ismét, mert tavaly nagyon sokat hiányoztam azonban szeretném, ha most tizedikes lehetnék és jövőre 11. Ez lehetséges?
2016. márc. 29. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
jaaa na látod így már érthető...igen, tehetsz osztályozó vizsgát, ha az igazgató engedélyezi.
2016. márc. 29. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:
ha engedelyezi akkor feljebb kerulhetek?
2016. márc. 29. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
ha sikerül az osztályozó vizsga, akkor igen.. de nem olyan egyszerű ám az...meg nem mindegy hogy mi miatt hiányoztál. Betegség miatt pl esélyes hogy engedélyezik, de ha csak lógtál, akkor esélytelen.
2016. márc. 29. 20:47
 8/9 A kérdező kommentje:
betegseg miatt es hogy lerakhassam az osztalyozo vizsgat x hetig ne kelljen iskolaba jarnom
2016. márc. 29. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha az igazgató és a tanári kar is engedélyezi talán.

Sőt. Nekem tavaly 256 óra (igazolt) hiányzásom volt, betegség, szóbeli és családi okok miatt, de mivel kitűnő voltam, 86 pontos központit írtam (lehetett volna jobb is...) és 5 helyen szóbeliztem maximális pontszámú eredménnyel, több országos versenyeredményem volt (köztük több dobogós), illetve az ország egyik legjobb iskolába mentem tovább, emellett nyolcadikos voltam, az iskola eltekintett az évismétléstől.

Majd év végén fogsz osztályozó vizsgát tenni, a magántanulókkal és a megbukottakkal együtt-nem fogsz kapni igazolást. Maximum, azért a napért kaphatnál...

2016. márc. 29. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!