Egyetemen szívás az OSX?
ELTE IK-ra jelentkeztem, szívni fogok ha OSX user vagyok?
Gondolok olyasmire, hogy pl Access-t nem adta ki a Microsoft OSX-re, illetve Visual Studio sincs.
Access-el egyáltalán nem foglalkozunk az egyetemen. Visual Studio hiányát meg fogod érezni, 1 kurzus van, ami echte Visual Studio, és nem egyszerű pótolni (de nem is lehetetlen), viszont a gyakorlat Visual Studio alatt megy. Az lehet szívás.
Egy másik tárgy épül még C#-ra, de az azt hiszem 100%-ban áthidalható Linux/OSX rendszereken is.
C#-ot az osztályokig tudom "használni" emelt érettségi színten. Gondolom az ott az elején még jól jön, aztán egy idő után már biztos édes kevés lesz, de addig is lesz időm feldobni virtuális gépen, vagy bootcamp-ben egy Windows-t :D
Köszönöm a válaszokat.
# 3/3 Időpont tegnap 23:55
Mintatanterv szerint leghamarabb 4. félévben jön elő platformfüggő dolog. Előtte csak bash/powershell, de előbbihez van egyetemi szerver, utóbbihoz meg egy virtuális XP elég, meg, hogy megnyitod a cmd-t (terminálpótlék) :-) A lényeg az, hogy tudj átállni Debian/Win10 "módra" is. Iskolai gépeken ezek vannak, ezen keresztül magyaráznak, satöbbi. Van egy Maclabor az egyetemen, de ahhoz mázli kell, hogy pont ott legyen órád :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!