Szerintetek van esélyem bekerülni az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziumba?
Szia!
4,5 átlag felett lehet általános tagozatra próbálkozni. Nyilván van valami felmérés, magyarból és matematikából. Pontosan nem tudom hogy megy ez, de tudok olyanról, aki átjött. Meg olyanról is, akinek nem sikerült.
Tagozatra... Sokkal nehezebb, a honlapon is kint van, hogy egetrengető versenyeredmények kellenek körülbelül hozzá.
Ki lehet bírmi a tanulást, sőt. :) Egyébként erős iskola.
A matek tanárok is jók szerintem.
Meg persze a legtöbb tanár remek. Segít, ha lemaradsz, rádszánja a szanadidejét. Szakmailag is kiválló a tanári kar.
A közösség nagyon jó szerintem. Befogadóak az emberek. Szerintem bármelyik mostani kilencedikes osztályba könnyen be tudsz illeszkedni.
Egyetlen hátrány a kötött nyelv. Ami neked tanár méginkább hátrány. Egyébként első idegen nyelv angol, a második osztályfüggően francia, német, olasz, orosz és a bioszosoknak latin.
Sok sikert!:)
Akkor a német miatt általános tagozatot lenne érdemes megpróbálni. Legalábbis, ha kilencedikre jönnél.
(Az általános tagozat alapból hatosztályos).
Hű, hát ez nehéz kérdés.
Igazgató úrnál kell megérdeklődni.
Lehet csak jövőre tudsz átiratkozni, mondjuk második félévre.
szerintem mindenképpen megéri...
én szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!