Ha valaki csak gimit jelölt meg és sehová nem veszik fel, akkor is gimibe fog kikötni ha rossz tanuló a gimnáziumhoz?
Amelyik gimikben maradt szabad hely, fogják nézni a vitt pontjait? 4 évről rengeteg 3-as és nem egy 2-es is van fontos tárgyakból. Köteles felvenni gimnázium?
Vagy gond nélkül beiskolázhatják szakközépbe is?
Igazából 2-es, 3-as átlaggal értelmetlen gimnáziumba menni, mégha fel is vennék, 4 évig bukdácsolna.
Szakközépbe sincs sokkal több értelme, csak odamenni talán még lehet esélye.
Ilyen jegyekhez inkább szakmunkásképző passzol.
Hetek óta téma ez az osztályunkban.
Egy osztálytársnőnkről van szó. Mindenki mást mond.
Ezért gondoltam megkérdezem ti mit gondoltok erről.
Gyenge 3-as tanuló a csajszi de anyukája lealacsonyítónak tartja a szakközepet, naaa erről van szó.
Csak 2 gimit írtak be, az egyikben kb. 2-3 tagozatot jelöltek de sehol nincs közel a bejutáshoz sőt mindenhol a végén van.
Megnézik a tanulók jegyeit és a felvételi eredményt vagy nem?
Amúgy is, ha van jó pár 8.-os akiket sehová nem vettek fel mi alapján rangsorolnak kit hová tudnak még felvenni?? Erre van akkor a pótfelvételi?
Van pótfelvételi. A pontos menetét nem tudom, néha viszonylag jó helyeken is marad hely. Oda nyilván nem fog bekerülni, legalábbis sok esélye nincs. Vannak, akik túl erős intézmények céloztak meg, de azért viszonylag jók. Na azokra a helyekre ők mennek.
Az anyukameg ezzel tette alegrosszabbat a gyerekének. Most imádkozhat, hogy szakközépbe menjen.
Értem én.
Azt mondom, hogy ha egy gimiben vagy erősebb szakközépben marad hely, oda jó tanulók fognak menni, nem pedig ő.
Ja, a helyesírásért bocsi, telefonról vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!