Felvételi jegyzék alapján mennyi az esélyem? Infó lent!
Figyelt kérdés
A Győri Krúdy középiskola humán angol-olasz szakán az ideiglenes felvételi jegyzékben 31. helyen állok. Oda 16 főt vesznek fel. Szerintetek van esélyem?2016. márc. 22. 16:20
2/14 A kérdező kommentje:
Azt mondták sokan kiesnek.
2016. márc. 22. 16:49
4/14 anonim válasza:
Hát pedig igenis van esélye... nem tudom miért kell minden ilyen kérdésre ezt írni, holott kb. mindenre igen a válasz...
5/14 anonim válasza:
Most veszem észre, hogy egyezik a százalékunk, gyönyörű.
6/14 anonim válasza:
Simán kiesnek előled :) Sokan jelölik mentőnek a Krúdyt, akik inkább a Révayba, Kazinczyba mennek, simán kiesik előled az a pár ember :) Gratula, bent vagy szerintem.
7/14 anonim válasza:
Meg egyébként a legtöbb suliban az van, hogy a 14-18 fős osztályba az utolsó ilyen 40-50. hely környékén van. Legalábbis amiket eddig néztem...
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a pozitív kommenteket :D akkor már biztos, hogy Krúdy-s leszek, mivel a 4.helyen az idegenforgalmiban 12. vagyok a 16-ból :) ezt jelöltem meg 3.-nak, és már szinte ez is biztos szóval már 99% hogy Krúdy-s leszek :)
2016. márc. 22. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!