313. vagyok a Medgyessyben, van még esélyem bejutni?
2 évvel ezelőtt általános szakra 300. volt kereken az utolsó bejutott, míg tavaly 228.
Szerintem nagyon kevés esélyed van a bejutásra, sajnálom :(
Azt ajánlom, ha megérkezett az elutasító levél, lebbezzetek fel, úgy még lehet egy kis esélyed.
semmi esélyed
Az idén harmincvalahány gyerekkel több jelentkezett az általános tagozatra mert gondolom arról van szó.
Még tavaly is a 228. volt az utolsó bejutó.
Ami a fellebezést illeti, nem csak te fogsz fellebezni szerintem sok kitűnő is ...ha pl. a 230-310 helyekről fellebeznek legalább 20-an ( de szerintem többen fognak) azokból is csak 5 hely van a fellebezősöknek............
Igazaból, ha mondjuk 210. lesz az utolsó nincs semmi értelme fellebbezni.
Ha mondjuk nemnól számolták a pontjaid vagy mondjuk 310. volt az utolsó van egy pici esely.
Igen , én is úgy tudom, akkor érdemes fellebezni ha:
1. nagyon jó jegyeket visz
2. ha éppen lecsúszott a bejutós helyről
Eselytelen. Menj szakkozepbe.
Amugy sem vettek fel 220 embert,maximum az utolso bejuto a 220.helyen volt...
Vannak Debrecenben gyenge gimik ahová tényleg lenne esélyed. Pl. Abigél, Euro, Szent József Gimnázium, ide nyugi fel fognak venni mert nem egy népszerű gimi és gyakorlatilag mindenki bejut.
A Medgyessy Gimnáziumba nagyon jó tanulók mennek, pontosabban a nyelvi és általános osztályt illetően.
Nekem van 2 barátom aki odamegy , ez egyik kitűnő tanuló a másik 4.8, a felvételijük nem lett olyan jó azért csúsztak le a legerősebb gimnáziumokról.
Igazuk van egyébként az előttem szólóknak: felejtsd el a Medgyessyt.
Köszönöm mindenkitől a visszajelzést/választ.
Hallottam olyat is egyébként,hogy esnek ki előttem emberek.Például osztálytársaim és ismerőseim is beírták,ők előrébb vannak mint én,és ők mivel nem a Medgyessybe mennek kiesnek automatikusan.(ez kb 40 fő.)
Ha így számítom,akkor se lehetséges? :/ 4es átlagom van egyébként,felsőben a legrosszabb jegyem mindig 1 hármas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!