SOS jár most valaki közületek a Baár-Madasba?
Figyelt kérdés
2016. márc. 21. 13:11
1/15 anonim válasza:
ott értetségiztem 1999-ben az ér? :)
2/15 anonim válasza:
Én oda járok, de gólya létemre nagyon remélem, hogy már csak három hónapot kell kibírnom. Most az Óbudai Árpád gimnáziumba szeretnék átjelentkezni, és nem a tanulmányi eredményeim miatt (4,85 az átlagom), hanem mert rettenetes az idei kilencedikes közösség, ráadásul szerintem a vallást is nagyon erőltetik. Ha oda akarsz jelentkezni, szerintem csak akkor tedd, ha nyugodt, eseménytelen életre vágysz...
4/15 anonim válasza:
Tudod mi a vicces ? Az hogy hulyesegeket terjesztesz az iskolarol. Abbol amit leirtal magyjabol semmi sem igaz :) Csak azert mert te nem tudtal beilleszkedni es mem tudtal baratokat talalni jo kozossege van a 9. evfolyamnak, arrol senki sem tehet hogy egy szardarab vagy.
5/15 anonim válasza:
2. válaszoló azért mert te egy antiszoc szajha vagy, akit mindenki rühell, nem kell szarságokat terjeszteni a suliról! 2 közeli ismerősöm jár oda 11. évfolyamba, semmi bajuk sincs vele...
6/15 anonim válasza:
Magával a közösséggel szerintem sincs gond. Sokkal inkább a gazdasági vezetőségről nehéz nyilatkozni a jó ízlés határain belül. Egy bizonyos Trippon László nevű bunkó lett (sajnálatos módon) néhány éve a gazdasági igazgató, hát, az az ember egy fertő. A kis gárdájával együtt. Nem ok nélkül mondom, amit mondok. Persze ez nem tartozik a kérdéshez. Nekem viszonylag sok ismerősöm járt vagy jár a Baár-Madasba, és senki nem panaszkodott még rá. A vezetőség egy más kérdés.
7/15 anonim válasza:
Azért van egy két osztály, amelyeknek borzalmas a közösség. Nekem pl szerencsém volt, mivel a mi osztályközösségünk volt az egyik legjobb.
8/15 anonim válasza:
Nyilván ez mindenütt így van valamennyire...
9/15 Jedwardlove válasza:
Én is ide járok :) Az osztályközösség évfolyamonként változó. De mindenki tud barátokat találni.
10/15 anonim válasza:
Sajnos... Kerüld el messziről, életem legrosszabb döntése volt ez a suli!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!