Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem bekerülni a...

Van esélyem bekerülni a Kisképzőbe?

Figyelt kérdés
Második vagyok a grafika várólistán. Van esélyem? Szoktak kiesni grafikáról? Vagy már esélytelen? :(

2016. márc. 13. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:

2 éve külön volt a könyvtervezés és a grafika szak, akkor 23-at vettek fel grafika szakra és 23. volt az utolsó bejutott az ideiglenes rangsorban. (ergó nem esett ki senki)

Tavaly már egybe rakták, 20-at vettek fel grafikára, és 20. volt az utolsó bejutott. (ergó tavaly sem esett ki senki)

Szóval elég kevés az esély, sajnálom :( Sajnos a Kisképző a legkeresettebb, legjobb színvonalú képző- és iparművészeti szakközépiskola, szóval nagyon kevesen mennek máshová. Akik ide nem jutnak be, azok mennek a Jaschikba, illetve különböző gimik rajz tagozatára.

2016. márc. 13. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Van esélyed! (Nem sok de van) Tavaly 5 gyerek került be a pótlistáról grafikára , de animációra csak egy. A két szak egy osztály és gondolom az is számít összesen mennyien vannak. Azon múlik hogy hányan lépnek vissza.
2016. márc. 14. 11:46
 3/5 anonim válasza:

#1-nek : Az első állításod cáfolnám, én két éve jutottam be ultólag Graf/könyv szakra valami furcsán kacifántos módon... de ez csak felesleges kötekedés

Egyébként igazat kell adnom az előzőeknek, nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy 2 ember is kiessen, mivel eleve előnnyel indulnak az előzőleg előkészítőre járt emberek ( az osztályok átlag 3/4-e, vagy inkább még nagyobb része), nekik pedig már nem kis pénzük van a suliban, ők nem fogják magukat meggondolni, a többi meg vért izzad, hogy bejusson, ők meg azért :/

2016. márc. 19. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) remélem egy felsőbb erő mellettem van és segít :D addog is a remény hal meg utoljàra, mi meg reménykedünk ezerrel :D
2016. márc. 20. 19:00
 5/5 anonim válasza:
Én tavaly nem a kisképzőbe mentem, így a várólistáról felvettek valakit
2016. júl. 19. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!