Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Azt megtehetem, hogy jövőre...

Azt megtehetem, hogy jövőre érettségizek?

Figyelt kérdés
Jövőre 12.-es leszek, de nem szeretnék rögtön érettségizni, kivennék egy plusz évet, csak az érettségire való felkészülésre? Megtehetem?
2016. márc. 12. 15:32
 1/6 A kérdező kommentje:
mármint jövő utáni évben :D. pont, hogy nem jövőre
2016. márc. 12. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kötelező érettségizni. Megteheted.
2016. márc. 12. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Megteheted, de nincs sok értelme, 1 év alatt sokat lehet felejteni és a 12. egyébként is az érettségire készülésről szól. Az írásbeliket kis logikával meg lehet csinálni, a szóbelire meg lesz utána egy hónap szüneted tanulni.
2016. márc. 12. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Megteheted, de teljesen egyetértek az előttem szólóval: nagy kiszúrás lenne önmagaddal szemben. Ha valamit elrontasz, akkor még mindig írhatsz javító érettségit az adott tárgyból később. Amúgy sem igen számít az érettségi átlaga túl sokat, csak az a két tárgy, amit tovább akarsz vinni. A többinél elég, ha megvan:) - Jó, a hozott pontok persze számítanak, de egy jó felvételivel lehet korrigálni.
2016. márc. 12. 18:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, lehet hogy nem halasztok, azt még kitalálom idén.

Tudom, sokat lehet felejteni, de azt az egy évet, amit kivennék, pont arra használnám, hogy felkészüljek rá, és úgy legalább a tudásom is biztosabb lenne.

2016. márc. 12. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Fölösleges lenne annyi plusz energiát beleölni.

Tényleg nem kell kitűnőnek lennie:) Abból a 2 tárgyból legyen jó, amit tovább akarsz vinni, a többiből meg legyen olyan jó, amennyire csak lehet.

2016. márc. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!