Pécsi Tudományegyetemre járók! Valaki mesélne arról, hogy milyen az oktatás az ottani építőmérnök szakon?
Milyenek a tanárok, milyen szigorúak a számonkérések, mennyire reálisak a követelmények? Levelezőn szeretnék majd oda menni tanulni, ha érdemes...
Előre is köszönöm a válaszokat.
Tantárgyanként változik, bár én csak tavaly kezdtem. Itt érdemes rákeresni a tanárokra: [link]
Engem ők tanítottak eddig: Dr. Heidecker Adél (ábgeo), Dr. Fülöp Attila (Statika, Anyagszilárdságtan), Aradi László (az ifjabb, Geodézia), Dr. Orbán József (Építőanyagok), Szűcs Krisztián (Közgáz), Dr. Perjésiné (Matek I-II), Vida Csaba (Menedzsment I), Zagorácz Márk (AutoCAD), Dr. Pintér Szilvia (Jog), Dr. Nyitray Gergely (Fizika), Jancskár Lajos (Anyagtan I.)
Szerintem a követelmények abszolút reálisak.
Értsem úgy, hogy nincsenek értelmetlen túráztatások és olyan dolgokra nem kérdeznek rá, amiről abszolút nem volt szó a tananyagban és az előadásokon?
Győrben húztam le x évet és ott előszeretettel szopatták az embert, ezért is tettem fel a kérdést.
Köszi amúgy a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!