Melyik debreceni gimit válasszam?
Sziasztok!
Szerintetek DE Kossuth NYEK vagy Fazekas NYEK?
Ezek érdekelnének:Légkör, tanárok, kinétik-e a vidékit, oktatás, diákok.
Köszönöm előre is!
Igaz TÁG-os vagyok, de elmondom hogy nálunk mi a helyzet:
-mivel nagyon sokan vagyunk (többen mint ezren), ezért MINDENFÉLE ember van, általában mindenki megtalálja a neki megfelelő társaságot, ha nem is osztályon belül de kivül mindenképpen
-legtöbb tanár kimerült mert elegük van a szar oktatási rendszerből, de szakmailag legtöbbjük jó
-nem szokás kinézni a vidékit, sőt a kolisok sztem sokkal jobb közösséget alkotnak, ettől ne félj - nem hinném hogy tájszólással beszélnél és kolbászt hoznál le és ott szeletelnéd fel óra előtt tízórainak :D
-ruházat szempontjából pedig nem fognak kinézni ha adsz magadra, de ez nem azt jelenti, hogy mindig a legújabb ruhákat kell megvenni, az a lényeg, hogy azért figyelj oda mit veszel fel és hogy tiszta legyen, de ezek alap dolgok ha jó benyomást szeretnél kelteni az emberekben.
Milyen nyelvi előkészítőkről van szó?
Köszi a válaszokat!
Angol-Német mindkettőben.
DE Kossuth
légkör : ugyanúgy 21 % oxigén , 78 % nitrogén semmi extra
tanárok : vannak nagyon jók és kevésbé jók is
rengeteg vidéki van , nem néznek ki egyáltalán
oktatás , diákok színvonala nagyon jó ( igazi el-itt iskola) Fazekasról is jókat hallani de oda nem jártam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!