Ha az ideiglenes felvételi jegyzéken a 42-dik vagyok akkor még van esélyem bekerülni a pécsi Kodály Zoltán gimnáziumba?
Egyet értek az utolsóval, simán be fogsz jutni, mert az előző években is bejutnál :)
Előre is gratula! :D
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Én is remélem, hogy sikerül!!
Szia :)
Én is spanyolra szeretnék, de sajnos 55. vagyok a rangsorba. Nem biztos hogy valaki nem elsőnek jelölne egy kéttannyelvű tagozatot ami 5 éves, bár ki tudja. Én remélem bejutok, nagyon szeretnék spanyolt tanulni :) másodiknak megjelöltem az olaszt, ha esetleg a spanyolra nem is de oda bejutok... Amúgy iszonyú túljelentkezés van a spanyolon! :)
Szia! És mit mondtak a szóbelin?
Nekem mondták, hogy sokszor van olyan, hogy többen is kiesnek, úgyhogy még neked sincs semmi veszve! :)
És úgy ahogy te bejelölted az olaszt is, de ha felvesznek spanyolra, akkor kiesel olaszról ergo az ott mögötted lévők előrébb kerülnek.
Am hányadik vagy olaszon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!