Veres Pálné Gimnázium vélemények? Humán vagy NYEK (angol)?
Figyelt kérdés
Mindenképpen a VPGbe szeretnék menni ( azon kívül csak a Budait írtam be) és valószínű hogy fel is fognak venni. Középfokú nyelvvizsgával érdemes NYEKre menni vagy semmi újat nem tanulhatok? Mennyire jó a francia/olasz nyelvtanítás ? Emelt szintűt le tehet tenni belőle?2016. márc. 4. 21:12
1/5 anonim válasza:
Szia,én VPGs 9.es nyekes vagyok. Nálunk az osztályban van olyan akinek már van középfokúja, de ezt neked kell eldöntened. Olaszból, hogy mennyire lehet emeltet letenni az azért attól is függ hogy mennyire vagy szorgalmas vagy mi c:
2/5 anonim válasza:
A VPG mindenképpen ezerszer jobb, mint a Budai :))
Ezt tényleg neked kell eldöntened, hogy középfokú nyelvvizsgával mész-e nyekre, szerintem annyira nem éri meg, mert upper intermediate (B2) szintről kezd a legjobb csoport (tudtommal, de ez nem biztos). És egész évben azt a könyvet veszik, ergó 9nyben te azt vennéd, amit már tudsz.
A nyelvtanítás a VPGben nem a legjobb, szóval tényleg a tőled függ, hogy emeltezel-e, szerintem nyeken azért egy szintre el tudsz jutni szorgalommal + tanulással a második nyelvből is, aztán tényleg a többi csak rajtad áll :)
Én egyébként jobban ajánlanám a humán tagozatát :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! #2-es , miért ajánlanád jobban?
2016. márc. 5. 18:44
4/5 anonim válasza:
Pont azért, amit már említettem, szóval hogy a VPGben szerintem a humán tárgyak oktatása jobb, mint a nyelveké, illetve középfokúval nem tudsz majd annyit fejlődni NYEKen, amennyit a középfok alattiaknak kell, mert már vagy egy szinten. Illetve, ha akarsz majd emelt szintűt vagy felsőfokú nyelvvizsgát tenni, azt tanulással, a humán tagozaton is megteheted :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Ment a zöld kéz :)
2016. márc. 6. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!