Szerintetek hany pontot kell elernem a szobelin?
80 pontos irasbeli max hozott pont(60).
Szerintetek hany pontos szobelit kellett h irjak h biztos felvegyenek a szent istvanba? Jah es aki ezt olvassa es a szent istvanba szeretne menni az kikommentelhetne h neki eddig hany pontja lett:) elore is koszi:)
1. megnézed mennyi a ponthatár
2. onnantól már egyszerű számítás adja a kérdésre a választ.
Mi a probléma?
Akkor előző évek ponthatárait kell alapul venni. Matekból nem lehetsz túl erős, gondolom statisztikáról még nem hallottál. (Kérlek, ha tényleg nem, akkor legalább ne reklámozd...)
Mielőtt azt mondanád, hogy nincsennek meg az előző félévek pontjai sem, javaslom érdeklődj, mert bizonyára ki lehet deríteni, ha már ennyire izgat a probléma.
És amúgy mi a fenének lettem lepontozva? Mert tudatlan vagy?!
Kedves Kitti!
Az iskola honlapján [link] , a 2014-03-10.-i bejegyzésnél megtalálod a tavalyi ideiglenes rangsor pontszámait (6. és 4. osztályost is.)
Szép napot!
#3 Nem azért lettél lepontozva, mert a kérdező tudatlan, hanem mert te bunkó vagy. Kérdezett valamit normális stílusban, szerintem te is meg tudod tenni azt, hogy hasonlóan válaszolj. Vagy a „szociális készség” tantárgy nem megy?
Kérdező: Hajrá! Nem igazán tudom már a szóbeli pontszámokat, régen voltam, de biztos úgy van, ahogy a #4-es válaszoló írja. Ezek eddig nagyon jó eredmények, szerintem esélyes vagy a bejutásra. :)
(egy istvános diák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!