Melyik debreceni gimnáziumot válasszam, ha orvosira szeretnék menni?
A kettan valoban mazochistaknak valo. Bar en szeretem:D Spanyol kettanos vagyok. Nehez,de hasznos,viszont tenyleg nagyon gondold at.
En speciel azert valasztottam,mert csak a nyelvekhez van jo eszem. Viszont mikor megtanulok peldaul egy matek definiciot spanyolul,annak a lenyeget is muszaj megertenem. Es mivel a nyelvek erdekelnek,igy jobban raszanon az idomet,mintha magyarul lenne benne a fuzetemben.
Viszont tenyleg nagyon gondold at. Ami pozitivum a szemszogedbol,hogy a biosz es a kemia oktatas magyarul folyik.
Hát..lehet, hogy igazatok van. Sokat gondolkoztam azon, vajon tényleg megéri-e és vajon nem származik-e hátrány a későbbiekben abból, hogy a matekot, a törit, a föcit és/vagy egyéb tantárgyakat az adott idegen nyelven tanulom. Ráadásul nem biztos, hogy az idegen nyelven nyújtott oktatás olyan szintű, mintha magyarul tanítanának (kivéve persze a lektorok esetét). Szóval a kezdeti utópikus elképzeléseimnek átvették a helyét a kétségek. Lehet, hogy mégis jobban jártam volna, ha többféle szakot írok be, több lehetőséget adva magamnak. Így viszont csak reménykedhetek, hogy átvesznek egy másik osztályba..talán.
Amúgy sokat jelent, hogy válaszoltok!! Köszönöm ❤
En is csak azt tudom mondani,hogy ha ketseges,ne vagj bele. Imadom a szakot es a nyelvet,de ha nem tudnad lelkesen tanulni,semmi ertelme.
Bar hallottam olyan peldarol,hogy valaki az elso(tehat a 0.ev)utan atment inkabb egy matekos osztalyba,szoval itt mukodik a csere. Mas suliba jaro ismerosoket is erdemes lenne megkerdezni,hogy ott engedik-e az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!