Felvennének így a Madáchba ( BP )? Titeket hány ponttal vettek fel? Mi a véleményetek az iskoláról?
Tavaly a szóbelim 32/40 lett magyarra, angolra 34/40, 224 pontom volt a szbeli előtt.
NEM vettek fel a 4 éves haladó angol tagozatra.
Elvileg azt mondták volna, ha a franciát bejelöltem volna, még lehet, hogy bekerültem volna..
Szóval azt mondom, franciára még lehet esélyed, nyek haladó angol necces.
Nem tudom, mi alapján pontoznak.
Én is rengeteg mindent mondtam magamról anno, hogy filmeket készítek, hogy ez érdekel, nem tudom, hogy adtak ilyen kevés pontot.
Egyébként, ha már így "leszólják" a gyereket, nem tudom, miért akarjátok még mindig a Madáchot ennyire. Én a szóbeli után változtattam is, az sem volt túl szimpatikus, hogy olyan "ravatal-hangulat" volt a szóbeli előtt.
Az ideiglenes rangsor után, az előző éves statisztikák alapján több információt lehet majd mondani. Meg persze a pontos szóbelis pontok után ;)
De szerintem minden esélyed megvan arra, hogy bekerülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!