Miert nem tudok kijonni 150 ezer forintbol ugy, hogy alberletre nem kell koltenem semmit?
Figyelt kérdés
Azt azert hozza kell tennem, hogy soha sem bulizom inkabb a tanulmanyaimra fokuszalok (bar ennek ellenere az elozo feleves atlagom csak 3.6 lett ami szornyu ha azt nezzuk, hogy ez a szak az almom), sok konyvet megveszek ami kell a targyaimhoz mert a konyvtarbol nem tudok 20 konyvet hetente kikolcsonozni, emelett a kajara is rengeteg penz megy el. Hogyan osszam be a penzem?2016. febr. 26. 23:27
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg a kaján úszik el a pénz. Próbáld meg kerülni a nasit, és ha lehet, főzz magadra étterem helyett.
2/5 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy írj le minden forintot, amit elköltesz. Egy hónap múlva már okosabb leszel.
3/5 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy a írj le minden elköltött forintot, meg persze, hogy mit vettél (csoki, csipsz stb). Nálam ez bevált. Azért 150 ezret böven be lehet osztani (napi 5 ezer forint).
4/5 anonim válasza:
Csinálni kell egy táblázatot: Bevétel-kiadás. (Én excel-táblában szoktam, úgy egyszerűbb).
Utána az adatokat elemezni kell, mire megy el, hol lehet spórolni. 150 ezer havonta baromi sok, nem tudnám elképzelni magam, hogy annyit vásároljak...
Igaz, a spórolásnak is külön technikája van, azt is meg kell tanulni, mert ugye azt nem tanítják az iskolákban.
5/5 A kérdező kommentje:
Aprilisban 210 ezerbol sem sikerult :D botranyos egyszeruen
2016. ápr. 24. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!