A BME-re szeretnék menni építészmérnöki karra. Tudnátok véleményt mondani róla? Minden érdekel.
Szia!
Van ugye egy rajz alkalmassági vizsga, azon át kell menni, nincs mese. Az nagyon jó, ha van térlátásod, igazából főleg ezt nézik az alkalmasságin, meg hogy mennyire tudod alkalmazni a perspektívát, ilyesmi. Amúgy van egy felkészítő rajztanfolyam is, amit minden ősszel indít a BME, jó sok pénzért, de megéri. Be lehet anélkül is jutni, van rá nem egy példa, de azért sokan veszik igénybe ezt a lehetőséget, és szerintem nem bánják meg. Az is jó, ha megy a műszaki rajz, bár ott inkább az a fontos, hogy szeresd is csinálni. Hogy érted, hogy félsz, hogy nem tudod megvalósítani a terved? :D Ééés, ez is sokmindentől függ, öt éves ugye az osztatlan képzés, 1 év csúszás egyáltalán nem meglepő, szóval szerintem ilyen 6 év az átlag talán. :) Ha van még kérdésed, bátran írj privit. Remélem, tudtam segíteni. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!