Nincs valakinek "17. Polgári alkotmányos viszonyok kialakulása Magyarországon 1848–1918 között"? Emelt töri témaköre?
Tudok adni helyette másikat, egyedül ezzel van gondom.
Köszi!
Tudom. Az első találat összesen 450 szó, ami a többi 2500-as témakörhöz képest egy vicc, olyan mint egy rossz vázlat. A második egy prezi. A harmadik egy gyakorikérdéses kérdés. A negyedik egy évszámgyűjtemény.
De megtapsollak, ma is hasznos voltál.
"De megtapsollak, ma is hasznos voltál."
Gratulálok a stílusodhoz.
Nem véletlenül témakör. Tétel =/= témakör. Én 1,5 oldalas témakör kidolgozásokból tanultam, annyi bőven elég volt.
Évekre visszamenő témakör kidolgozásaim vannak a régi gépemen, amelyek egyenként 5-10 oldalasak. Feleslegesek.
Vettem volna a fáradságot, hogy előkeressem, de ilyen stílussal...
Ha tudnád milyen kérdéseket írnak ki az emberek, amelyek alapos google kereséssel megoldhatóak lennének, akkor nem csodálkoznál a feltételezésen.
Az elte-ájk FEB is kiad minden évben egy emelt töri témakör kidolgozást, ezt most találtam a googleban, azokban ki van dolgozva...
Kb. 1-2 oldalnyi forrásszöveget fogsz kapni a tételhúzáskor. Mi kellene még ide?
Azt kell elemezned, megértened, bekapcsolni a lexikális tudásod közé, és mindezt elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!