Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megéri elmennem a szóbelire?...

Megéri elmennem a szóbelire? Fontos!

Figyelt kérdés
A Jedlik Ányos gimnázium holnapi szóbeli felvételijéről lenne szó. Igazából nekem 3 éven keresztül folyamatosan 3-as vagy az alatti volt az átlagom. Most év elején jöttem rá hogy nem ártana tanulni így feltornásztam magam 3,85-re ami nálam tényleg a maximum. 38 pontos lett a felvételim de be hívtak szóbelizni. Megéri elmennem? Nagyon félek hogy be fogok égni és szinte csak jó tanulók jelentkeztek oda én meg itt vagyok totál bénán akinek esélye se lenne oda. Ráadásul pont egy olyan iskolába járok amitől undorodnak a Jedlikben és max a 4,5 fölöttieket veszik fel az én sulimból. Megpróbáljam vagy inkább hagyjam az egészet?

2016. febr. 21. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tehát szerintem simán megpróbálhattad volna, nehezebb átkapcsolódni egy új suliba egy év után, mikor már mindenki megszokott mindent és kialakultak a kapcsolatok, barátságok, tanárok módszerei stb.
2016. febr. 22. 19:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Eddig kb 2x vàltottam sulit. Viszonylag hozzà vagyok szokva.
2016. febr. 22. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!