Ha doktori kepzesben szeretnek majd reszt venni, mennyire szamitanak majd az alapkepzesben levo jegyeim?
Jelenleg a masodik felevemben vagyok es nem igazan sikerult jora: 45 kreditet vettem fel, ebbol 1 targy elhagyott tanegyseg lett(bar ez onhibamon kivul, tanar miatt), 1 targyat pedig buktam, a tobbi pedig: 2 db otos, 1 db kettes, 6 db negyes. Emiatt elegge szegyenlem magam, de egy szeminariumi doga osszehozasa nehezebb, mint gondoltam:)
Most csak 32 kreditet vettem fel, ebbol jo lenne nagyon ha az osszeset jelesre tudnam teljesiteni.
Mit gondoltok?
Az első évi jegyeid senkit sem fognak érdekelni.
Tételesen talán meg van adva egy minimum, ami a diploma minősítését illeti, és a megítélésed fontos azon a tanszéken, ahonnan témavezetőt választasz, hiszen tőlük kell ajánlást kérned, és ők döntik el, "befogadnak"-e a témáddal együtt.
A legfontosabb a TDK tevékenység, illetve ha olyan szerencsés vagy, hogy be tudsz dolgozni a felsőbb években valahova, ahol valamilyen publikációban bevesznek társszerzőnek, akkor az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!