Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Leövey Klára (Bp. ) történelem...

Beka007 kérdése:

Leövey Klára (Bp. ) történelem szóbeli, nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
A Leövey Klárába (is) adtam be a jelentkezést, négy tagozatra. Mind a négyre behívtak szóbelizni, köztük a törire is. Az oldalon már megnéztem a szóbeli követelményeket, és hát, elég sok mindent kell megtanulni, hiszen, ha jól tudom, bármelyik anyagból kérdezhetnek. Aki volt már töri szóbelin, azokhoz intézném a kérdést; nagyon nehéz? Eléggé rá vagyok parázva, főleg, hogy ma derült ki, hogy most szombaton már mehetek is reggel nyolcra. Valamint, ha ezt a töri szóbelit elszúrom, szerintetek figyelembe veszik ezt a többi szóbelinél? Még haladó angol tagozatra, informatikára, és drámára jelentkeztem. Azokról vélemények? Előre is köszönök minden (normális) választ.

2016. febr. 18. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem, nem nehéz :)

Pl. egy barátnőm a szóbelin Bethlen Istvánt összekeverte Bethlen Gáborral :"DD Azt mondták, nincs gáz, előfordul, szóval baromi jófejek.

A tételeket meg még a szóbeliig nézd át, körvonalakban jegyzeteld ki, hogy kb. mit akarsz róluk mondani. Mondom, nem követelnek versenyistállónyit, nem lesz gáz :)

Sok sikert! :)

Egyébként nem, nem számít másik szóbelin, hogy mennyit értél el törin. Mindenhol az számít a szóbelin, hogy ott helyben, azon a szóbelin hogy teljesítesz :)

2016. febr. 18. 19:39
 2/11 anonim válasza:
100%

Juuj, szia sorstárs! :D

Én is most szombaton - már holnap T-T - megyek, reggel nyolcra, nagyon izgulok... Mikor kiderült csütörtökön, az asztal alá bújtam volna, azt hittem egy kicsivel előbb szólnak majd. Hála az égnek, nekem minden megvan rá, nagyon rákészültem, most olvasgatom a tételeket.:)

Nem tudom hogy vagy vele, de engem megnyugtat, hogy más is izgul, mint én. :D Szurkolok neked!!^^

2016. febr. 19. 16:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, utolsó, én is neked!^^ Sok sikert^^
2016. febr. 19. 17:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Hogy ment? :) én ma szóbelizem a Leöveyibe és vááááá. Izgulok :)
2016. febr. 20. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Én jövő héten megyek, és nagyon izgulok. Nektek hogy sikerült? Nagyon nehéz a vizsga?
2016. febr. 20. 19:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Huh, hát vegyesen:D A törinél volt, hogy bekavartam, pl. rossz nevet mondtam... Az info sikerült a legjobban, a drámáról fogalmam sincs, mint gondoljak, az angol pedig nem ment rosszul:) Összességében nem nehéz, bár izgultam. Próbáltak rá vezetni a válaszra, szóval nagyon rendesek voltak. :) Sikerülni fog mindenkinek, annyira nem nehéz!:)
2016. febr. 21. 12:00
 7/11 anonim válasza:
77%
Én is törire, angolra természetre és drámára jelentkeztem...Nekem is szombeton kellett volna menni de beteg lettem :( Hogy ment meséljetek valamit, nagyon nehéz volt?? Én is izgulok:) Lehet hogy osztálytársak leszünk??:)
2016. febr. 22. 12:40
 8/11 anonim válasza:
77%
Ja azt kifelejtettem, hogy így most szombaton kell mennem..:)
2016. febr. 22. 12:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én angolon voltam szombaton és szerintem nagyon jó volt (már amennyire egy szóbeli vizsga lehet jó :D)

A tanárok segítettek ha elakadtál áttértek egy másik kérdésre vagy belekezdtek neked. Amúgy a felkészülési idő is sokat segített. Kész jegyzetet tudtál írni amiből könnyebb volt összerakni a teljes tételt :) Nem voltak a kérdések sem nehezek, tényleg csak azt kérdeztték amit alap ha tudsz :)

Így összességében szerintem (aki ezek után megy szóbelizni) egyáltalán ne féljen. Alaptalan mert mindenki nagyon barátságos és segítőkész.

Sok szerencsét mindenkinek aki ezek után megy a szóbelire, és akinek van kérdése szívesen válaszolok akár priviben is (szóbeli menete, tanárokról és mindenről ) :)

2016. febr. 22. 14:50
 10/11 anonim válasza:
6. vagyok:) Hányan vannak itt akik a Leöveybe szóbeliznek idén??:))
2016. febr. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!