Ki szeretne a budapesti Veres Pálnéba menni?
Figyelt kérdés
Melyik tagozatra jelentkezel? Hány pontos lett az írásbelid?2016. febr. 17. 20:49
1/7 anonim válasza:
Megjelöltem, de nem az első. A humánt, és az angol NYEK-et jelöltem. Az írásbelimben a matek 37 pont lett, a magyar 42. Neked? :)
2/7 A kérdező kommentje:
Én a német NYEk-et és a reál tagozatot jelöltem meg a felvételim meg matek 40 magyar 41
2016. febr. 18. 17:17
3/7 anonim válasza:
Nekem a matek 40, a magyar 42 lett, majdnem, mint neked, kérdező! :D
Én először a haladó angol nyeket, utána a reált, éls végül a humánt jelöltem. (de nem első helyen a VPG-t)
4/7 anonim válasza:
Én a haladó német nyek-et és a reált.
73 pontom lett csak sajnos :(
5/7 anonim válasza:
utolsó azzal még felvehetnek!:) bizid milyen?
6/7 anonim válasza:
Én :) 48 magyar és 31 matek , elsőnek jelöltem de lehet hogy változtatni fogok. Angolra , humánra és reálra is beadtam.
7/7 anonim válasza:
#4 vagyok.
48/50 pontom van ( A kémiából vagyok csak négyes.
De behívtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!