A neptunban befizetés menüpontnál nem tudom kiválasztani a mostani félévet. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
be kéne fizetnem a tandijat, de amikor lenyitom a féléveket, csak 2015/16/1 van, én rontom el? SZE-n vagyok.2016. febr. 16. 15:04
2/2 anonim válasza:
Azt elárulom, hogy csak olyan félévek közül lehet választani, amikben vannak kiírt tételek. Ha meg nem választasz ki semmit, akkor az összes félév tételei kijönnek, ott mindent látnod kéne, azt is, amit most be akarsz fizetni. Ergo az a helyzet, hogy neked még ki sem írták a befizetendő díjat. Kérdés, hogy akkor mit szeretnél befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!