Mit kellene tennem, hogy a gimnáziumban, ahonnan szó szerint menekülök, jól tudjam érezni magam?
Nem gondolod, hogy oka van annak, hogy nem szeretnek?
Ezzel a kijelentéssel: "Kigúnyolnak, mert énekelni tanulok és mert musicalénekes vagyok és leszek." kicsit beképzeltnek tűntél, de persze ez így első előítélet, első blikk, szóval bocsi, de csak azért vagyok itt, hogy tanácsot adjak.
Én elmennék ebből az iskolából. Meg próbálnám elengedni a fülem mellett a beszólogatásokat, és tanulni. Keményen tanulni. HOgy meglegyen az átlagom, hogy átvegyenek másik helyre.
Tavaly velem is ez volt, általános utolsó évében, nem szóltam senkihez, csak tanultam, tanultam, tanultam a felvételire, és ha csoportmunkák voltak, csak akkor bezséltem, próbáltam logikusan összedolgozni velük, de ennyi. Második félévre egészen normálisan kezdtek viselkedni velem, pedig akkor már tudtam, hogy pápá ott mindenkinek, hiába így utolsó pillanatban mindenkinek eszébe jutott a kedvesség.
Én tudom mit erzel velem is megtortent ez ráadásul en egy idegen nyelvu iskolaba jartam es nemtudtam semmit SE a nyelven de a lenyeg az hogy engem is piszkáltak ès csufoltak es tudod mit csinaltam azokkal akik csufoltak?
Nem foglalkoztam veluk,hidegen haggyott hogy mit mondanak rolam es azokra az emberrekkel foglalkoztam akik probaltak megismerni. És én neked is AZT tanacsolom hogy ne foglalkoz azokkal akik piszkalnak es csufolnak es probalj a tobbivel baratkozni es koncentrálj a tanulasra es probalj kevesebbet hianyozni. Egy Új nap egy Új lehetoseg... Probald jol erezni magad!! 😏😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!