Mit kezdjek az iskolával?
Az a helyzet, hogy engem az iskola egyáltalán nem érdekel. Sosem tanultam általánosban ezzel meg is voltam először négyesnél rosszabb jegy bizonyítványban 8.-ban volt. De mostmár 10.-es vagyok és ez a hozzáállásom levét iszom jelenleg. A féléviben 6 kettesem volt és kémiából is már 1,5-re adta meg a tanár a kettest. Szóval az lenne a kérdésem lényege, hogy hogyan éljem túl az egészet, mert ami érdekel az a sport meg a bulizás és előre félek, hogy mi lesz velem az érettségin? Most, ha azt mondjátok üljek le a seggemre és tanuljak azzal nem megyek sokra hallom eleget otthon meg gyakorlatilag mindenhol. De én megpróbáltam tanulni, 3 napig minden nap egy 30-45 percet tanultam egy történelem dolgozatra ami egyes lett. Ezek után nem nagyon láttam értelmét a tanulásnak csak idővesztegetésnek látom ugyanis ugyanott vagyok, mintha nem is tanultam volna.
Esetleg aki hasonló helyzetben volt, hogy ment át az érettségin? Ment főiskolára/egyetemre, hogyan szereztetek munkát és milyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!