ELTE politológushallgatók! Tudnátok válaszolni néhány kérdésre?
Nemrég ismerős által elég részletesen hallhattam a Corvinus politológia képzéséről. Bár az ELTE-ről elég sok infó érhető el neten, de azért vannak még dolgok, amikre még kíváncsi lennék.
1. Hány órátok van egy héten?
2. Mennyit kell tanulnotok?
3. Mennyire nehezek a vizsgák? Az ELTÉ-nek valamiért van egy olyan hírneve, hogy szivatnak a tanárok...
4. Milyen a diákélet? Általános hangulat, bulik, programok, klubok, stb.
+5. A kollégiumnál az ELTE-n ugyebár úgy van, hogy nem konkrét koliba jelentkezel, hanem csak úgy általánosságban kollégiumba, de megadhatsz egy sorrendet, hogy melyikbe szeretnél kerülni. Viszont hallottam olyanokat, hogy hiába volt meg valakinek a pontja a kollégiumba kerüléshez, nem vették figyelembe a sorrendet, amit megadott, és olyan koleszbe került, amit fel sem tüntetett. Nyilván, ilyet főleg a KCSSK-ról hallottam, mivel a nagy többség oda akar menni.
Itt az lenne a kérdésem, hogy magasabb pontszám esetén jobban figyelembe veszik-e a megadott sorrendet, vagy mindenképpen randomra raknak be valahova?
Csak az ötödikre tudok válaszolni. Volt, akinek sikerült az első helyen megjelölt kollégiumba bekerülnie, de többségében teljesen random, szerencse kérdése.
(Amúgy meg szerintem vedd figyelembe, hányad éves írja a választ, én most a második félévre jöttem rá, hogy még se lesz annyira easy menet az egyetem:D)
Egy nem politológus, de eltés hallgató.
Köszönöm a választ! Ment a zöld. :)
Remélem azért a szerencse végre egyszer nekem kedvez majd, és jó helyre kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!