A felvi.hu -n a hitelesítés után is vihetek be adatokat, ugye?
Ahogy az első válaszban írják, a hitelesítés után még lehet módosítani, de ez esetben új hitelesítő lapot kell beküldeni.
A február 15-ös határidő után már nem tudsz módosítani semmit. Az e-felvételi felület június vége környékén újra megnyílik, ekkor még tölthető fel dokumentumok, néhány adat módosítható. Ha így július 12-ig feltöltöd a nyelvvizsgát, akkor megkapod rá a pluszpontot.
Köszi a válaszokat!
Tisztában vagyok a jelentkezéssel, csak az nem volt világos, hogy ha most nem viszem be adatként, hogy van nyelvvizsgám (hiszen a bizonyítvány számát nem tudom), később megtehetem-e ezt a lépést, vagy csak hagyjam üresen azt a részt, ahova az anyakönyvi szám, meg a bizonyítvány száma jön. Ez utóbbit nem engedte, úgyhogy gyanítom, később is fel lehet venni új nyelvvizsgát. A dokumentum-pótlása és a sorrendmódosítás is világos. Azért köszi, hogy ennyien válaszoltatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!