BSc-sként felvehetek MSc-s szabadon választható tárgyat?
Figyelt kérdés
A Neptun nem írt ki semmit, fel tudtam venni, csak a megjegyzéshez oda van írva, hogy "VBK nappali MSc képzés tárgya". Én meg még a BSc-t csinálom és nem VBK-s vagyok :D
Gáz ha felveszem?
2016. febr. 10. 22:31
1/3 anonim válasza:
Szabadon választhatóként bármit felvehetsz. Azért talán érdemes az oktatót megkérdezni, hogy ajánlja-e. Lehet, hogy nincs megfelelő háttérismereted a tárgyhoz.
2/3 anonim válasza:
Felveheted, de csak akkor számít bele a mintatantervedbe, a szabadon választhatóak közé, ha nincs legalább 30%-os átfedése a tananyagnak az eddig felvett tárgyaiddal. De ettől függetlenül felveheted, csak legfeljebb nem számít bele a kreditjeidbe, ha az előbbi feltétel fent áll.
3/3 A kérdező kommentje:
hmm mindegy, akkor inkább hagyom, és keresek inkább mintaterves szabvált..
köszi a válaszokat :D
2016. febr. 10. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!