CLIPS vagy Haute Couture akadémia?
Figyelt kérdés
Fodrásznak szeretnék tanulni, melyiket ajánlanátok? Van köztetek, aki tanulója egyiknek?2016. febr. 10. 17:36
1/5 anonim válasza:
Másik nem jó?
Pl. Erzsébet királyné
2/5 anonim válasza:
A haute couture-ban tanultam...maszlag szöveg, hogy milyen pöpec iskola, még sminket is meg fotózást is tanítanak...ja..egész évben semmit sem tanultunk, leadták a nagyon alapokat, azt is sz.arul, és utána csináljad ahogy tudod...ha segítséget kértél nem jöttek oda mert inkább mentek cigizni meg kávézni...ne menj oda, csak leszedik rólad az utolsó bőrt is...
3/5 Fodrilla válasza:
Én most végeztem a Haute couture akadémian ! Azt hiszem életem egyik legmeghatározóbb élménye volt ez a tanfolyam ! Iszonyat erős tananyag,rengeteg tudás és hajvagó modell! Emese és Laci csodálatos emberek mindamellett ,hogy jo hangulatban akar 10x is elmondják személyre szabottan a hajvagasokat! En hálás vagyok es csak köszönhetek nekik!A clipsbe járt egy barátnőm ő mondta nekem is hogy válasszam ezt az iskolát mert az övé csak lehuzas! 1millio volt a vége es semmi tudás mellé! Folyamatosan megvetették velük az ilyen olyan csomagokat ami persze bárhol olcsóbb! Remelem tudtam segiteni;)
4/5 anonim válasza:
Biztos nem aktuális már, de ha bárki rábukkan még erre a kérdésre. A Haute Couture totál lehúzás, 650 körül lett volna tandíj, azt mondták nincsenek rejtett költségek, erre mire a vizsgáig eljutottunk 4 babafejet kellett venni legalább, állványt, egy csomagot és egy hajápoló csomagot (amit a vizsgán kívül sosem használtam, mert nem kellett.) Szóval több mint egy milla megvolt. Cserébe alpárian bunkók veled, főleg a pasi, a nő kedves és segítőkész, csak néha nehéz értelmezni, amit ír. De az a pasi, az ott töltött idő alatt úgy 6 modellem akarta megverni, mert olyan prosztó módon bunkó. Így szeretlek, úgy szeretlek, de lekezelő, önelégült nárcisztikus p_cs, a vizsgán se tudott mást csinálni csak alázni mindenkit. A tudásunk nulla, rögtön más tanfolyamot is el kell végezned, ha fodrász akarsz lenni, mert a vágásokon kívül rohadtul semmit nem tanítanak meg rendesen, szerense hogy tudtam máshol gyakorolni, különben a vizsga se lett volna meg. (Amit amúgy nem egészen volt tiszta.) Kivételeznek azokkal, akik lefekszenek nekik, ha megmondod a véleményed őszintén, még te leszel a bunkó. Rettenetes csapat, nem jönnék újra ide. De most már mindegy is.
5/5 anonim válasza:
Szia Mindenki .Itt a felettem lévő kommentre reagálnék először: Mindenhol ennyi a tandíj !És mindenhol meg kell venni az eszközt Szerintem itt a Haute Couture -ban a legjobb eszközöket kapjuk !Pl a hajszárító kényelmes és nem nehéz itt tanulok és nem bántam meg !!!Ha már kiadunk ennyi pénzt nem mindegy milyen színvonalon tanítanak !!Biztatnak,hogy ügyes vagy jó lesz ez .És ami a legjobb olyan ,mint egy szalon gyakorlat orientált a képzés már a második alkalomnál a hajvágást gyakoroltuk élő modellen és ez nagyon fontos ,hiszen minél többet gyakorolsz annál jobban tudod (és ez folyamatosan így megy minden héten hajvágás élő modellen )Nem valaki mellett a szalon munkájában segítünk ...ahol néha megmosol egy hajat ,vagy festessz egyszer egyszer .Itt saját magad döntesssz mennyit gyakorolsz a lehetőség adott !Laci elhívatott és Profi ...Az előttem lévő hogy ki kivel mikor az már elég személyeskedés .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!