Az alábbi pontokkal mennyi esélyem van arra, hogy felvegyenek a Vörösmartyba, vagy a Széchenyibe? (Többi lent)
Sziasztok! Rossz napom volt a központi napján, és a matekomat nagyon elszúrtam, így lett összesen 51 pontom. A Széchenyi, valamint a Vörösmarty is az elsők között van. Az átlagom múltévben 4,4 most 4,3 volt. Szerintetek van esélyem ilyen átlaggal, és pontszámmmal az előbb már említett gimiknél?
Tudom a pontszámom nem arra utal, hogy valami zseni lennék, nemnis tartom magamat annak, de a valódi tudásomat annyira nem tükrözi szerintem.
Média tagozatra jelentkezek, mindkettő sulinál. Van gyakorlatom benne, nagyon sokat fotózok, vágok stb. Így szóbelire vinném a fotóimat, meg a videóimat, meg persze az okleveleimet, amiket az elmúlt években szereztem.
Valamint a biosz tagozatokat is megjelölöm a fent említett sulikból. Oda ha viszek budapesti tt. versenyről oklevelet (4. lettem) az mennyire számít plusz pontnak?
Előre köszönöm a válaszokat
A Vörösmartyt én sem gondolnám, hogy behívnak, de még van remény, szóval ha mégis, akkor nagyon készülj, mert max. pontossal még bekerülhetsz :)
A Széchenyit biztosra mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!