Pécsi janusosok mennyit tabultok egy nap otthon? Hány tanórátok van?
Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 13:22
1/2 anonim válasza:
Egy héten 31-33 óra van :)
Tanulni heti 1/2-1 óra, leckékkel együtt + másnapra készülés. Vannak nehezebb hetek, akkor lehetséges, hogy több időt vesz igénybe, 2-3 órát is kellhet tanulni, ha tz van :S
2/2 anonim válasza:
Az órák száma és a tanulás mértéke is függ attól, hogy hányadik évfolyamról beszélünk. :) 2 idegennyelv évfolyam függő, hogy ezek heti hány órában mennek, de 4-5re lehet számítani, a tagozat is számít persze. Én soha nem szakadtam meg a tanulásban, ha figyelsz órán, akkor átjön minden, ami kell. A tanárok összességében nagyon jók, bár van egy-kettő, akivel nehezebb megtalálni a közös hangot. Valamire egyáltalán nem tanultam, valamire néha napján, de végül egy jó érettségivel zártam az ott töltött időt. Nekem mindenképpen megérte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!