A Székesfehérvári Tóparti gimnázium milyen?
Figyelt kérdés
Van saját szekrényed? Van ott gólya tábor? Milyenek a tanárok? És milyen az 5 évfolyamos angol előkészítős osztály?2016. febr. 5. 18:54
1/3 anonim válasza:
Tábor nincs, gólya nap van csak (de szerintem ez is elég :D)
2/3 anonim válasza:
Van saját szekrényed, csak általában kulcsot kell másoltatnod, mert az sosincs :D bár én kb egy hónapig zártam a szekrényemet, aztán rájöttem, hogy felesleges, úgysem visz el senki semmit belőle. Az utolsó két évben már nem is használtam/használok szekrényt, bedobom a padba a könyveket és ennyi. Gólyanap van már 4 éve, végzősök szerveznek a bejövő évfolyamnak programokat. Vannak jófej tanárok, nem jófej tanárok, jó tanárok és kevésbé jó tanárok, mint mindenhol. Egyébként én meg vagyok elégedve a tanáraimmal és amit kellett úgy érzem megtanultam az elmúlt évek során. Persze mindig sírunk, hogy milyen szar minden (de hát mindenhol ugyanilyen szar, vagy még szarabb lenne), de úgy gondolom, ha most nyolcadikos lennék ugyanúgy ide jönnék. Az 5 évfolyamos angolról nem sok mindent tudok mondani, sokuknak már sikerült nyelv vizsgázniuk, ami tök jó. Bármi kérdésed van írj nyugodtan.
3/3 anonim válasza:
Saját szekrény van igen :) gólyanap van, de nem nagy szám. Tisztelendő a végzősök igyekezte de mindig elég gázra sikeredik. Vannak jó tanárok, de borzalmasak is. Akik élvezetüket látják a diákok szenvedésében. Diákélet nem nagyon van. Aki azt mondja van rosszul látja a dolgokat. A sulibuli egy vicc de komolyan. Néhány hetedikes dülöngél középen amúgy nincs senki bent. Jövőre már megtartani sem akarják. Igen, mimdentki kint iszik. De idén már az sem volt az igazi. Érettségire nem készítenek fel eléggé. A tanár közli hogy nem vagyunk képesek jót írni és hát nem is próbálkoznak hogy segítsenek nekünk. Nyelvoktatás tanárfüggű. De néhány ötosztályos nyelvis osztály nyelvtudása hát nagyjából egyenlő a semmivel. Először szerettem, de már nagyon megbántam hogy idejöttem és ezzel nem vagyok egyedül :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!