Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nálatok volt olyan büntetés,...

Nálatok volt olyan büntetés, hogy felemelt kézzel kellett állni egy jó ideig?

Figyelt kérdés
Meddig kellett úgy állni és mennyire volt rossz?

2016. febr. 5. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Hasonlót egy koreai sorozatban láttam, de át nem éltem. Ha ilyen előfordul, akkor azt a tanárt, aki ezt várja el

- körbe kell röhögni;

- bepanaszolni az igazgatónak.

Ha nem csapja ki még aznap, akkor felkeresni az összes írott és elektronikus bulvársajtót.

Mentálisan alkalmatlan ember ne menjen gyerekek közelébe!

2016. febr. 5. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
#1: és ezek után a diákot fogják olyan szinten körberöhögni, hogy az egy életre szóló traumát jelent.
2016. febr. 5. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:

1: ehhem... ezek után egy ekkora hírverés mellett kell a diáknak szépen beismernie (és az egész osztály a tanú rá), hogy a tanár hogy is jutott idáig vele, mik is a dolog előzményei.... A tanár a mentálisan alkalmatlan, pedig a kedves Diák Úr olyan szépen tanult mint a kisangyal, csak az a szemét tanár nem hagyta, biztos ez a tipikus, hát persze.

Jaaaaa, hogy a kedves Diák Úr nem volt hajlandó kulturált ember módjára viselkedni a tanteremben, hanem mindent elkövetett hogy szabotálja a munkát....? Na akkor ki is a mentálisan alkalmatlan??

2016. febr. 5. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:

kérdező:

Büntetésnek elég pite. Eleinte semmiségnek tűnik, 5-10 perc után elfárad az ember keze, és KÉPTELEN mozdulatlanul feltartani. És akkor annak mi a következménye? Le fogja tenni a kezét, ha akarja, ha nem, mert a fájdalomküszöböt nem várja meg önként. Táborban, poénból csináltuk reggeli tornán, onnan tudom.

2016. febr. 5. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, akkor is. Nem mellesleg büntetendő cselekmény.
2016. febr. 5. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Azok akik csak megszégyenítéssel képesek maguknak némi tiszteletet kivívni a diákság előtt, nem is valóak tanárnak.
2016. febr. 5. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Megboldogult matektanárnőmnél volt hasonló a büntetés. Hajlított térddel úgy hogy a vádli és a comb derékszöget zárjon és feltartott kézzel kellett állni, az időtartam változó volt, attól függött hogy mennyire bontotta a büntetett diák az óra rendjét illetve hogy ezek után még mennyire volt szemtelen. Nekem talán 5 perc volt a legtöbb. Borzalmas volt, többet meg se nyikkantam az óráján csak ha kérdezett. Hozzá teszem, meg is volt a rend és fegyelem és lehetett haladni az órán mert nem fegyelmezéssel ment el 45-ből 30 perc.

Aki egyszer "kipróbálta" ezt a büntetést az többet nem kockáztatott, az okosabbja pedig más hibájából tanult.

Annyira nem is volt rég, 15 éve tehát már bőven nem a körmösök idejében.

2016. febr. 5. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!