Hunfalvy szakközépiskolába (bp) jelentkezett valaki inenn? Vagy valaki aki oda jár tudna mesélni a szóbeliről?
Aki oda jár, vagy tudja az ottani felvételi menetét, elmondaná hogy mire számíthatok? (Ha egyátalán behívnak)
Tudja valaki hogy idén hány pontos központi esélyes a bekerülésre? Ha jelentkezett valaki még oda akkor az is írjon mert lehet hogy osztálytársak leszünk^^
Minimum 4,00 átlag felett, és 55-60 központi körül kell írni a bekerüléshez.
Milyen szakra szeretnél menni? Ha megírod, akkor lehet, bővebb infót tudok adni a szóbeli menetéről.
Félévnél csak 4-5eim voltak,az átlagot nem tudom pontosan, de biztos hogy 4 felett van. A központim 66pont lett.
Az angolt emeltet jelöltem elsőnek, másodiknak az oroszt, és harmadiknak a japánt.
Szerintem fel fognak venni, jó pontszámaid vannak a Hunfalvyba :)
Sok sikert a szóbelin! Törekedj a maxra!
Én jelentkeztem, de nagyon elcsesztem az egészet:(
46 pontos lett az írásbelim:(
Ráadásul a német-angol nyelvi szakot jelöltem meg, amiben a német a fö nyelv(vagy mi), és én angolt tanulok, nem németet:(
Amúgy a félévi átlagom 4,2 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!