Fakultációválasztás: akárhogy lehet párosítani?
Figyelt kérdés
Faktválasztási időszakban vagyok, de senki nem igazán mond semmit. Tudom, hogy ez iskolafüggő is, de általában bármilyen két tantárgyat fel lehet venni?2016. febr. 3. 15:30
1/5 anonim válasza:
Jól tudod: iskolafüggő. Szerintem "általában" válaszokkal nem sokra mész.
2/5 anonim válasza:
Nálunk 3 sávba volt sorolva az összes tantárgy, és ugyanabból a sávból nem lehetett két faktot felvenni. Tehát valamilyen szinten korlátozva volt, hogy milyen párosítások lehetnek. Mondjuk nem volt senki, aki panaszkodott volna, hogy nem tudja azt felvenni, amit akart.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is egy időpontban voltak a faktok, ez határozta meg mit lehet választani.
4/5 anonim válasza:
Nálunk bármit lehetett, kivéve azt ami egy sávban volt. De volt akinek úgy is megoldották valahogy a dolgot, de ez iskola függő. Amúgy 10.ben még akármit lehetett írni, utána az alapján csinálták meg nekünk az órarendet meg a csoportokat. A későbbiekben már figyelni kellett a sávokra, de legelőször nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!