Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matek órán az 'alfa' szög...

Matek órán az 'alfa' szög jelét (ami hal alakú) fordítva írtam, ezért az egész feladatot áthúzta a tanár? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tehát nálam a 'hal' balra nézett, és ezért áthúzta az egész feladatot, mint a kurwäélet, és egy jeggyel rosszabbat kaptam.

Én értem, hogy a szögeket általában görök betűkkel jelöljük, de szükséges volt ez?

2016. febr. 2. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor is szarrágás volt a tanár részéről, ha a feladatban meg volt adva konkrétan az alfa. És akkor így szeresse az ember a matekot...
2016. febr. 2. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha az egész számolás jó volt, meg kijött minden, tényleg felesleges cseszergés volt ez. Egy pont levonásra azt mondom oké, tanulsz belőle, máskor nem így jelölöd, de egy konkrét jegyet bukni ezen. Nem tudom, mennyire elvi hiba.
2016. febr. 2. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden jó volt ezenkívül? Mert akkor tényleg csak 1 pont levonás (érettségin is). Sőt, ha nem volt előre megadva alfa, akkor elméletileg bármilyen szimbólummal jelölhetsz bármit (azért a szögeket görög betűkkel szokás), csak legyen egyértelmű a jelölés, és nem vonhatnak le pontot.
2016. febr. 2. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a "tanár" egy barom. Kiscicával is jelölhetnéd a szöget, ha minden jó, akkor maxpont jár.
2016. febr. 2. 21:24
 5/5 Tom Benko ***** válasza:
Bezzeg amikor az egyenletbe x helyett y-t írtam, senki nem kezdett bele, mert "nem értette". /O\
2016. febr. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!