62 ponttal hova vennének fel?
Figyelt kérdés
Több pontot szerettem volna de sajnos ennyi lett és most nagyon izgulok mert sokan irtak jobbat nálam és oda szeretnének menni ahova én...Szerintetek hova hivnak szóbelizni?Bunkó kommentelő kimeljenek ígyis elég rosszul érzem magam.Köszi2016. febr. 2. 12:34
1/5 anonim válasza:
Ird meg a te rangsorodat es segitek, ha tudok, hogy hova van eselyed!
2/5 3 napos mákos lecsó válasza:
Szerintem sokkal jobb kilátásaid vannak mint nekem 56 pontal... Ne aggódj.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a kettő választ! :) :) Hát a Szent Lászlóba(Kőbányaiba) szerettem volna legjobban de lehet hogy oda már nincs esélyem.Akkor Kölcseybe(6.kerületi) a Xántusba (5.kerületi) szeretnék még.:)
2016. febr. 3. 15:52
4/5 anonim válasza:
Tavaly mindkettobe (Kolcsey es Xantus) max. hozott pont mellett 58 kozponti kellett a szobeli behivashoz. Ugyhogy azokba biztosan bejuto vagy!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Oh jaj de jo :) koszonom :)
2016. febr. 7. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!