Ugye a Gábor Dénes Főiskola sokkal színvonalasabb, mint a BME?
Modik, kéretik áttenni a humor kategóriába.
"BME-ről az emberek folyton kihullanak ", mert segghülyék hozzá.
Szerintem Közép-Európában mindenképp a legjobb, mert a BME-sek nem kapnak kedvezményt az angliai egyetem tandíjából de a GDF-esek igen. Tehát a GDF egzakt módon jobb, mint a BME.
A GDF-et nem tudom, de azt elmondhatom, hogy a BME-n kifejezetten jó a tanári gárda. Ez teljesen hülyeség, hogy többet kérnek, mint amit leadnak. Egyszerűen csak nem típusfeladatok vannak, amiket bemagolsz, hanem gondolkodni kell. Húha.
Kihullani meg azért hullanak, mert qrva nehéz :D Cserébe viszont minden nap úgy jövök ki, hogy ma is érdemes volt felkelnem, egy kicsivel több lettem.
azért ne mond,hogy nem volt még az x féléved alatt olyan vizsga/vagy zh,amikor olyan dologba kérdeztek bele,amiről tulajdonképp szart se tanultatok :) egyébként a BME-t se kell túl misztifikálni,túl van lihegve.
Aki nem tanul,meg bulizik,heti 5x van edzése,az jó hogy kibukik.Egyetemre nem bulizni kell jönni,meg lolozni a koleszba,hanem tanulni.
Nyilván azért esnek ki innen többen,mert ez nem bölcsészszak meg corvinus,hogy ha végigbulizod a szorgalmi időszakot akkor simán ráérsz vizsgaidőszakban készülni..egész végig nyomatni kell.
BME-VIK 20/F
Hát nem rémlik semmi olyasmi, amit a tanultak alapján (vagy az elvárt pl matektudás alapján) lehetetlennek láttam. Az más kérdés, hogy sikerült-e :D De általában meg lehet nézni a javítókulcsokat, vagy gyakon szívesen elmagyarázzák.
Te tudsz valami konkrétat írni? (Tényleg érdekelne.)
Nemzetközi szinten a BME sem jó, csak az tartja viszonylag jó helyen a statisztikákban, hogy itthon a legjobbak java is oda megy, meg kiszórják a hülyéket, de az oktatás nem színvonalas, ha a jobb nyugati egyetemekhez viszonyítunk. Elavult tananyag, elavult módszerek, stb., stb.
Ettől még vicc a GDF-el összevetni is. A GDF ugyanúgy állatorvosi lova a hazai felsőoktatásnak, hiába nem állami, ugyanúgy hordozza a felsőoktatásunk hibáit, cserébe még azon belül is az egyik legalacsonyabb színvonalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!