Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hova menjek tovább ezzel az...

Hova menjek tovább ezzel az érdeklődési körrel? (Budapesten, OKJ, Főiskola)

Figyelt kérdés

Egy átlagos gimnáziumba végzek idén, 3-as átlaggal jártam végig , ám őszintén szólva úgy hogy egyetlen egyszer sem ültem le tanulni a 4 év során. Ezért gondoltam hogy talán inkább OKJ-s képzések érdekelnének, de össze tudom magam szedni ezért főiskolát is megnéznék.

Gondolkoztam zeneiskolán, ám nem tudom hogy oda mi szükséges, esetleg minden tapasztalat nélkül felvesznek-e... Emellett gyerekkori álmom az volt, hogy természetfotós leszek, de egy fotós suli nagyon drága... (árakat pontosan nem tudok, lehet apám ki tudná fizetni) és emellett nagyon nehéz elhelyezkedni fényképészként , és hogy megélni meg lehet-e belőle.. nem tudom. De nekem az a legnagyobb álmom. Emellett még amire nagyon vágytam mindig is, az hogy zsoké legyek, viszont zsokéiskola az nem fősuli, hanem középsuli... és vidéken van csak belőle. Vagy lehet tévedek. Szóval így az állatok érdkelnek, főleg lovakkal való versenyzés. Abból amiket néztem vagy az a probléma hogy nem tudom elvégezni (pl agrár) vagy pedig hogy nem bírom az olyan dolgokat (állatorvosi, amúgy sem menne, hülye vagyok az olyanhoz, meg elájulok azonnal ha kicsit is durvábbat látok) Úgyhogy állatokkal kapcsolatban nem tudom mi lehetne még.

Ha zeneiskolába vennének fel, tapasztalat nélkül, az persze csak időhúzás lenne, és tanulás.. nem szeretnék ahhoz köthető munkát végezni.

2016. febr. 1. 10:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!