Debrecen legszínvonalasabb gimnáziumai?
Tavaly érettségiztem, és december végén költöztem ide.
Szeptembertől szeretném a tanulmányaim folytatni, konkrét elképzelésem még nincs, először feltérképezném a lehetőségeket.:)
Olyan Gimit tudnátok ajánlani Debrecenben, ami nem gyűjtő suli? Mindenképpen egy színvonalas sulit szeretnék, egyszer már megszívtam mert rosszul választottam.
A Szent József Gimnáziumról és a Református Gimnáziumról mi a véleményetek? Komolyan veszik az oktatást? Érettségi után is mehetnék oda?
Általában és jellemzően minden iskolában igyekeznek komolyan venni az oktatást...:)
A szempontjaidat nem ismerve:
Tóth Árpád, Refi, Fazekas, Ady stb. stb. mindegyik kiemelkedő valamiben.
A Fazekas nagyon jo gimnazium,tapasztalatbol mondom. A rangsor szerint a Kossuth az elso,ez is kivalo. Azonban mas jellegu kepzesei vannak a ket iskolanak,szerintem ezert nem lehet igazan megmondani,hogy melyik is a jobb a ketto kozul.
Bar erettsegi utani kepzest szerintem nem inditanak ezekben a sulikban.
Szerintem a 3 legjobb: TÁG, Fazekas, Kossuth
Ezek mind ugyanolyan jó, erős iskolák.
a legerősebb a Fazekas, utána Kossuth, utána TÁG
én jómagam TÁG-os vagyok. nem rossz suli bár nem is jó :D vagyis hát ja... egy suli nem lehet jó :D de én ajánlom. csak ne az 5 éves szakot..
Köszönöm szépen mindenkinek!:-)
A Fazekas, Ady, és Kossuth Gimnáziumba felvesznek egy már meglévő érettségivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!