Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Fiatalok véleménye az oktatásról?

SteveSt1fler kérdése:

Fiatalok véleménye az oktatásról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsősorban a fiatalokhoz szólnék, de bárki véleményét meghallgatom! Az a kérdésem, hogy nektek tanulóknak (általános iskola, középsuli bármi) mi a véleményetek a mai oktatásról? Egy interjúhoz kéne! Írhattok kritikát, írhattok bármit, természetesen kulturált módon! Köszi skacok!

2016. jan. 27. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A rengeteg lecke, es tanulnivalo mellett alog van valami szabadidom, szunetekre adjak fol a legtobb lecket, ami pedig a kikapcsolodase lenne. A legtobb tanar nem is tanit konyvbol, mert elmeletileg mindegyik nagyon rossz, es nincs benne ami kell. Bar iden kevesebb oram van, tavaly minden nap negy elott nem ertem haza, igy nem volt idom megcsinalni a leckeket, vagyis arra volt,de szabadidom nem maradt. Szerintrm hihetetlenul tulterhelik a gyerekeket. Naponta minimum egy dolgozat van, amiben minden hulyesegbe belekerdeznek, aki nem puskazik annak eselytelen az otose. (Nyolcadikos lany vagyok)

2016. jan. 27. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Én is 8.-os vagyok. Köszönöm szépen a válaszodat, teljesen egyetértek! Ölelés Kazincbarcikáról! Jöhetnek még nyugodtan!
2016. jan. 27. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is túlterhelik a diákokat.

Napi 8 tanóra,korán kelünk,álmosak vagyunk,de ott vagyunk suliba háromig,aztán hazamenni és tanulni kéne a holnapi 8 órára,ez sok nagyon,még pestieknek is,arról nem is beszélve hogy sok a vidéki az osztályban,akinek 2-3 óra a hazaút.

Mi igazából csak azt szoktuk megtanulni amit nagyon muszáj,mert különben 20 perc szabadidőnk se lenne,még hétvégén se.

De szerintem nagyon stresszes és túlterhelő.

2016. jan. 29. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Fárasztó és felesleges a mindennapos testnevelés...

Mire jó ez? Ettől nem lesz egészségesebb az ember...

Sőt, amikor egész nap ülünk a tornateremben és beszélgetünk :)

2016. febr. 6. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:

*egész órán

Egész nap az iskolában ülünk, nem a tornateremben :D

2016. febr. 6. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!